Polityka prywatności | Klub wędkarski Klub wędkarski HSV de Karper

Twoja prywatność jest przez nas szanowana. Klub wędkarski HSV de Karper dokłada wszelkich starań, aby chronić Twoją prywatność i będzie traktować podane informacje jako poufne. Przetwarzając dane osobowe, przestrzegamy obowiązujących przepisów ustawowych i wykonawczych w zakresie ochrony prywatności. W niniejszym oświadczeniu dotyczącym prywatności i plików cookie informujemy Państwa o sposobie, w jaki obchodzimy się z Państwa danymi.

Dane kontaktowe
Klub wędkarski HSV de Karper
Kampstraat 1, 5943 AR Lomm
Https:///www.hsvdekarper.com
Wmhsvdekarper@gmail.com

Dane osobowe, które przetwarzamy
Klub wędkarski HSV de Karper przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług, jesteś ich członkiem i/lub sam je nam udostępniasz. Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

Imię i nazwisko
Dane adresowe
Numer telefonu
Adres e-mail

Specjalne i/lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy
Nasza strona internetowa i/lub serwis nie zamierza zbierać informacji o osobach odwiedzających stronę internetową poniżej 16 roku życia. Chyba że mają pozwolenie rodziców lub opiekuna. Nie możemy jednak zweryfikować, czy odwiedzający ma więcej niż 16 lat. Dlatego zalecamy, aby rodzice byli zaangażowani w działalność internetową swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu informacji o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli uważasz, że zebraliśmy dane osobowe osoby małoletniej bez tej zgody, skontaktuj się z nami pod adresem Wmhsvdekarper@gmail.com lub za pomocą formularza kontaktowego na stronie internetowej, a my usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe?
Klub wędkarski HSV de Karper przetwarza Państwa dane osobowe w następujących celach:

  • Możliwość wykonania umowy pomiędzy Tobą a nami.
  • Aby móc zadzwonić lub wysłać wiadomość e-mail w celu realizacji lub ulepszenia naszych usług.
  • Informujemy o zmianach w naszych usługach i produktach.
  • Klub wędkarski HSV de Karper przetwarza również dane osobowe, jeżeli jesteśmy do tego prawnie zobligowani, np. dane potrzebne do naszej administracji.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji
Klub wędkarski HSV de Karper nie podejmuje decyzji na podstawie operacji automatycznego przetwarzania danych w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla osób fizycznych. Są to decyzje, które są podejmowane przez programy lub systemy komputerowe, a wśród nich nie znajduje się człowiek (np. pracownik HSV the Carp).

Jak długo przechowujemy dane osobowe?
Klub wędkarski HSV de Karper nie przechowuje Państwa danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których dane są gromadzone.
W ramach krajowej ustawy podatkowej prowadzimy naszą ewidencję członkowską przez okres siedmiu lat.

Udostępnianie danych osobowych osobom trzecim
Klub wędkarski HSV de Karper nie sprzedaje Twoich danych osobom trzecim i udostępnia je tylko wtedy, gdy jest to konieczne do realizacji naszej umowy z Tobą lub do wypełnienia zobowiązań prawnych. Z firmami, które przetwarzają Twoje dane w naszym imieniu, zawieramy umowę o przetwarzaniu danych, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności Twoich danych. Zdjęcia przesłane przez Ciebie będą wykorzystywane tylko na naszej stronie internetowej. Klub wędkarski HSV de Karper pozostaje odpowiedzialny za te operacje przetwórcze.
Twoje dane zostaną przekazane do Sportvisserij Nederland.

Ciasteczka lub podobne techniki, które stosujemy
Klub wędkarski HSV de Karper używa tylko technicznych i funkcjonalnych plików cookie. I analityczne pliki cookie, które nie naruszają prywatności użytkownika. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest zapisywany na komputerze, tablecie lub smartfonie przy pierwszej wizycie na tej stronie internetowej. Pliki cookie, które stosujemy, są niezbędne do technicznego funkcjonowania strony internetowej i łatwości użytkowania. Zapewniają one prawidłowe działanie strony internetowej i zapamiętują, na przykład, Twoje preferencje. Umożliwia nam to również optymalizację naszej strony internetowej. Możesz zrezygnować z cookies, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już cookies. Ponadto można również usunąć wszelkie informacje, które zostały wcześniej zapisane w ustawieniach przeglądarki.

Wyświetlanie, modyfikowanie lub usuwanie danych
Masz prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania lub usunięcia. Ponadto mają Państwo prawo do odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych przez Klub wędkarski HSV de Karper lub sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych i mają Państwo prawo do przekazywania danych. Oznacza to, że mogą Państwo zwrócić się do nas z prośbą o przesłanie przechowywanych przez nas danych osobowych w pliku komputerowym do Państwa lub innej wymienionej przez Państwa organizacji. Mogą Państwo przesłać wniosek o sprawdzenie, poprawienie, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub wniosek o wycofanie zgody lub sprzeciw wobec przetwarzania danych osobowych na adres Wmhsvdekarper@gmail.com. W celu upewnienia się, że wniosek o dostęp został złożony przez Państwa, prosimy o załączenie do wniosku kopii dokumentu tożsamości. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i czarny Burgerservicenummer (BSN) w tej kopii. Ma to na celu ochronę prywatności. Odpowiemy na Twoje zapytanie jak najszybciej, ale w ciągu czterech tygodni. Klub wędkarski HSV de Karper pragnie również zwrócić uwagę, że mają Państwo możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzoru, czyli organu ds. danych osobowych. Można to zrobić za pośrednictwem następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chronimy dane osobowe?
Klub wędkarski HSV de Karper poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec nadużyciom, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji. Jeśli mają Państwo wrażenie, że Państwa dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub jeśli istnieją oznaki niewłaściwego wykorzystania, prosimy o kontakt za pośrednictwem Wmhsvdekarper@gmail.com lub formularza kontaktowego na stronie internetowej.

Klub wędkarski HSV de Karper może zmienić swoją politykę prywatności. Najnowsza wersja jest zawsze wyświetlana na tej stronie.

Ta wersja została ostatnio zmodyfikowana w dniu 21-10-2018.

Klub wędkarski HSV de Karper

Klub wędkarski HSV de Karper

Klub wędkarski HSV de Karper

Klub wędkarski HSV de Karper